Om kroen

At kalde Vilhelmsborg Kro et sted med stolte traditioner er helt på sin plads. Kroens historie kan spores over 200 år tilbage i tiden, hvor den bliver omtalt for første gang i 1806. Kroen blev kongeligt priviligeret i 1890. Desværre brændte kroen i 1930, og de nuværende bygninger er de genopførte efter branden. 

Siden da er der løbet en hel del vand gennem Lemvigs vig, og nu er det os, Pailam og Allan Jakobsen, der ejer den. Vi er stolte over at skrive endnu et kapitel i kroens lange historie og føre den stolte tradition for danske kroer videre.

Vores hyggelige krostue danner rammen om det, vi selv gerne vil møde i en restaurant: hyggelig krostue, venlig og opmærksom betjening, liflig duft og et roligt lydtapet af gæster og køkken. Vi håber, du på din tallerken kan mærke den kærlighed, vi har til at lave mad. I respekt for håndværket bliver alt lavet fra bunden med de bedste råvarer, og vi håber, du kan smage vores kærlighed i hver en mundfuld.

Hør mere om Kroen

Kontakt os
Vilhelmsborg Kro & Restaurant ligger i relativt kort afstand fra både Struer, Lemvig og Holstebro - tæt ved Vesterhavet og omgivet af egnens smukke natur.
Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer

 

Åbningstider

Mandag-Tirsdag: Lukket
(Åben for selskab efter aftale)
Onsdag-Fredag: 17.00-21.00
Lørdag-Søndag: 17.00-21.00

 

Kontakt

E-mail info@vilhelmsborg-kro.dk

Bordbestilling skal ske via telefon eller hjemmeside, ikke via mail.

Vilhelmsborg Kro & Restaurant
Ringkøbingvej 139
7620 Lemvig